Repairservice Fixit

Netwerk onderhoud en infrastructuur beheer

Netwerk traag geworden? Vaak gaat de aandacht naar het upgrade van computers of uitbreiding van het bestaande netwerk.Even belangrijk is de netwerk infrastructuur die moet mee groeien.Snelheid en compatibiliteit van switch en bekabeling zijn van essentieel belang voor een goede data verbinding.

Recovery van datadragers

Dataverlies kan frustrerend en stresserend zijn. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: data recovery. Wij halen uw gegevens terug! Voor alle mediadragers bieden wij een oplossing: tablets, usb sticks, harde schijven, … Uit onze ervaring merken we dat we in 80% van de gevallen uw data terughalen. Indien de recovery geen resultaten oplevert rekenen wij geen kosten aan voor deze analyse.

Thuisondersteuning

Is uw computer erg langzaam? Problemen bij het opstarten? Repairservice FixIt in Breda biedt ondersteuning aan huis. Dit zowel voor het volledig gebruiksklaar zetten van uw systeem, periodiek onderhoud of klein onderhoud.

Hulp of afstand

Problemen met uw computer? Wij helpen u van afstand via Teamviewer! Op deze manier kunnen we snel allerlei problemen oplossen zoals mailproblemen, opstartproblemen of problemen met bepaalde programma’s.

Draadloze netwerken

Repairservice FixIt in Breda installeert uw netwer, pc’s en servers, printers en andere randapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de allerkleinste netwerken als de middelgrote configuraties. Ook de installatie van opnameapparatuur in uw netwerk is behoort tot onze diensten

Lokale of online back-up oplossingen

U wenst natuurlijk uw belangrijke bestanden te beveiligen voor het geval dat iets gebeurt met uw computer, smartphone, tablet, .. Wij zetten voor jou een Cloud-oplossing zodat uw bestanden ten aller tijde veilig staan. Wenst u uw bestanden thuis te bewaren? Dan kan u een kleine locale server draaien vanuit uw woning. Deze server is ook bereikbaar van op afstand, zodat u steeds toegang hebt tot uw bestanden.

Professioneel advies hard en software

Professioneel advies met aandacht voor wat echt nodig is binnen uw bedrijf.
Heeft u een nieuwe website nodig Fixit regelt dit volledig voor uw zaak ook beheer en periodiek onderhoud.
Het voordeel is niet alleen tijdswinst maar dat u rechtstreeks met Fixit en alleen met Fixit overleg pleegt.
Ook bij onderhoud zorg ik voor de gepaste respons en zorg dat als er zich problemen voordoen deze snel en adequaat worden verholpen

Aankoop computersoftware of randapparatuur

Wij doen van A tot Z voor al uw nieuwe infrastructuur of uitbreiding van een reeds bestaande infrastructuur.Ook voorzien wij in desktop computers en netwerk apparatuur.Aarzel niet en vraag vrijblijvend advies op maat voor particulier en bedrijf.

Reparaties

Al te vaak gebeurt het dat een laptop wordt afgeschreven door een klein defect, terwijl deze na een kleine reparatie weer jaren mee kan. FixIt specialiseert zich in reparaties van laptops, computers en andere randapparatuur. Dit kan gaan van het vervangen van een DC plug zodat opladen weer mogelijk wordt of het verhelpen van opstartproblemen door overmatig stof.

Camera Beveiliging

Vakkundig aanleggen van buiten camera’s en opname apparatuur computersoftware.Aarzel niet en vraag vrijblijvend advies op maat voor particulier en bedrijf.